YOZGAT / SARAYKENT - Altınsu İlkokulu

Altınsu İlkokulu

Adres
ALTINSU KÖYÜ ALTINSU KÜME EVLERİ ALTINSUYU ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 235 SARAYKENT / YOZGAT
Vizyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgemizde örnek bir ‘‘ Model Okul’’ olmaktır.
Misyon
Biz, öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün okul ve çevre ile bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
SOBA
Ulaşım
TAŞIMALI EĞİTİM ÖĞRENCİSİ MEVCUT DEĞİLDİR. ÖĞRETMENLER ÖZEL ARAÇ İLE GİDİŞ-GELİŞ YAPMAKTADIR.
SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
SARAYKENT İLÇESİNE BAĞLI ALTINSU KÖYÜNÜN İLKOKULUDUR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
YOZGAT İL MERKEZİNE 68KM, SORGUN İLÇE MERKEZİNE 35KM, SARAYKENT İLÇE MERKEZİNE İSE 6 KM MESAFEDEDİR.